Hur konvertera en Microsoft Enterprise 2007 Trial till den fullständiga versionen

June 18

Hur konvertera en Microsoft Enterprise 2007 Trial till den fullständiga versionen


Microsoft Enterprise 2007 är en Windows-baserat program som gör det möjligt för användare att redigera och öka prestandan av deras företag genom att fastställa brister i försäljningen, identifiera där produkter inte uppfyller förväntningarna (eller utsignalen från ett tidigare år) och visa möjliga lösningar. Detta sparar inte bara tid utan också pengar för att betala personal för att utföra samma uppgift. Om du kör Microsoft Enterprise 2007 testversion, och du gillar vad du har använt hittills, är det möjligt att omvandla testversionen till fullfjädrad version av programmet.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Enterprise 2007. Innan själva programfönstret laster, kommer en mindre snabb fönster visas som frågar om du vill uppgradera till den fullständiga versionen. Klicka på "Ja". I ett ögonblick, kommer fönstret att ansluta dig direkt till inköpssidan för Microsoft Enterprise 2007.

2 Fyll all nödvändig information, allt från namn och adress till kredit / betalkort. Lämna den information, och när ordern behandlas (som tar en stund), kommer ett e-postmeddelande skickas till ditt konto med en aktiveringskod.

3 Logga in på din e-postkonto och öppna några e-postmeddelanden som skickas från Microsoft. Inom aktiverings e-post hittar du loggen aktiveringskod.

4 Ange aktiveringskoden i kommandofönstret för Microsoft Enterprise 2007 och klicka sedan på "Skicka". När aktiveringskoden accepteras, kommer rättegången versionen regler de tas bort, och du kommer att få tillgång till programmet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com