Hur Synkronisera Google Kalender för Windows

August 30

Hur Synkronisera Google Kalender för Windows


Google Kalender ger tillgång till din kalender via ett webbgränssnitt, vilket gör den tillgänglig från vilken dator som helst med tillgång till Internet. Detta kan vara praktiskt om du använder olika datorer eller resa men du kanske föredrar att använda Outlook-kalendern klienten när på din hemdator. Lyckligtvis erbjuder Google en kalender synkronisering verktyg som automatiskt kommer att synkronisera dina Google och Outlook-kalendrar.

Instruktioner

1 Ladda ner Google Kalender Sync installations från Google.com. Spara filen på din hårddisk.

2 Dubbelklicka på installationsprogrammet för att starta installationsguiden. Om du tillfrågas om du är säker på att du vill köra installations klicka på "OK".

3 Godkänn användarvillkoren och gå igenom installationsguiden. En set-up fönster visas när verktyget har installerats.

4 Ange din Google e-postadress och lösenord på lämpliga ställen. Klicka på knappen för "två-vägs" att synkronisera händelserna från båda kalendrar.

5 Ange hur ofta du vill att kalendrar som ska synkroniseras i minuter, i textrutan bredvid "synkronisera alla." Den minsta längd tillåts är 10 minuter. Synkronisera oftare kommer att använda mer systemresurser och bandbredd. Fundera på hur ofta du lägga till händelser och hur ofta du byter från att använda Outlook-kalendern till en dator där du Google Kalender. Du kanske bara behöver synkronisera ett par gånger om dagen.

6 Klicka på knappen "spara", för att spara ändringarna och stänga fönstret inställningen dialog. Verktyget kommer nu att börja synkronisera kalendern.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com