Hur man tar bort Lexplore.Exe Malware

July 8

Den Lexplore.exe malware är också känd som W32 / Kraze virus. När infekterade med detta virus, kommer dina Windows körbara filer hämta W32 / Draze.dr dynamisk länk bibliotek och köra på din dator. Den infekterade filen kommer att installeras som en Browser Helper Object (BHO) och kommer att starta Internet Explorer. När Internet Explorer har startat, kommer den att göra följande skadliga åtgärder: Scan och lägg till W32 / Kraze viruset till alla fönster bärbara körbara filer som hittas; sammanställa och vidarebefordra din privata information till ägaren av skadliga program, och ansluta till Internet för att verifiera IP-adressen till din dator. Två symtom på infektion av detta virus är SMTP-anslutningar på port 25 från din Internet Explorer till IP-adresser i intervallet: 64.233.185.x och upprepa webbanslutningar på port 80 från Internet Explorer till dynupdate i referenserna nedan.

Instruktioner

1 Starta om datorn i felsäkert läge genom att trycka på "F8" tangentbord nyckel flera gånger under omstart processen.

2 Om datorn kör Windows XP eller Millennium, inaktivera systemåterställnings verktyget. För att göra detta, högerklicka på "Den här datorn" -ikonen på skrivbordet och vänsterklicka på "Egenskaper" menyn. Välj "System Restore" menyfliken och sedan vänsterklicka på kryssrutan som är bredvid "Inaktivera Systemåterställning på alla enheter" och välj "OK" menyalternativ.

3 Öppna antivirusprogram kontrollpanelen och välj "Update" för att ladda ner den senaste virusdefinitionerna.

4 Välj "Kör en fullständig virussökning" för att identifiera alla infekterade filer med Win32 / Kraze virus. Vänsterklicka på varje fil och välj "Clean" menyalternativ för att ta bort infekterade virus filer.

5 Starta om datorn i felsäkert läge igen och köra virusprogram på alla lokala enheter för att säkerställa att man tar bort mjukvaran viruset framgångsrikt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com