Hur man skickar Keyloggers till andra datorer

July 12

Hur man skickar Keyloggers till andra datorer


En keylogger är ett användbart verktyg om du behöver för att hålla koll på dina anställda, en otrogen flickvän eller pojkvän, eller dina barn. De är effektiva, enkla att använda och kan göra en omedelbar hackare från vilken dator som helst neophyte. Tricket är att få det installerat på en maskin som du kanske inte har tillgång till. Det finns flera knep för att göra detta som inte är fruktansvärt komplicerat.

Instruktioner

Hur man skickar Keyloggers till andra datorer

1 Välj och installera en keylogger som bäst passar dina behov. Det finns ett antal program som finns där ute, men de flesta av dem kräver att du har direkt tillgång till datorn för att installera den. När du har installerat det, måste du manuellt konfigurera den för att skicka loggarna. En av de mer populära program som kan installeras via e-post kallas "SpyRecon Complete", som finns på SecretView.com.

2 Installera programmet och konfigurera den. Du kommer att behöva tala om för programmet vilken e-post du vill ha stockarna skickas till. För att göra detta, starta programmet och sedan gå till "Inställningar" och "Rapport sändning." Du kan sätta i en e-postadress och den frekvens som du vill ha dem skickade. Du kan också ha dem skickas via FTP.

3 Bifoga den som ett e-postmeddelande och skicka det. Detta är det enda sättet att få en keylogger på en dator om du inte har tillgång till den via ett nätverk eller en direkt linje till det via Internet genom fjärrkontroll programvara. Du kan bifoga programmet precis som alla andra e-postbilaga. Om du använder en webbaserad applikation som Gmail, klickar på "Skriv e-post" och "Bifoga fil" och sedan hitta vilken mapp du placerat programmet, dubbelklicka på den och klicka på "Öppna". Ett problem med detta tillvägagångssätt är att många spamfilter kommer att ge varningar om körbara filer som bifogats till ett e-postmeddelande. För att få programmet genom filtret, kan du bädda in filen i ett dokument som Word och sedan bifoga dokumentet på problemet. Det andra problemet kan uppstå är att de flesta människor vet inte att hämta bilagor om de är från en betrodd källa. Så du kan behöva använda keylogger att komma in i e-postkonto av någon du känner de mottagande litar på. Märk bilagan som en fil som mottagaren skulle vara intresserade av t.ex. "Bilder" så att du är säker på att de kommer att hämta det. När det laddas ner, kommer programmet automatiskt installera sig själv och skicka ett e-post bekräftar installationen. Detta tar alla plats i bakgrunden osynligt.

4 Installera keylogger med fjärr programvara. Detta är bara möjligt om någon gång du har tillgång till den dator som du vill övervaka. Om du gör, då kan du installera programvara från GoToMyPC.com som gör att du kan styra datorn via fjärr via en dator ansluten till Internet. När du har installerat det, kan du logga in på GoToMyPC.com från vilken dator som helst och du kommer att kunna kontrollera det som om du satt framför den. På så sätt kan du installera en keylogger direkt till det, även om du är tusentals miles away.

5 Installera keylogger över ett nätverk. Problemet med detta är att du kommer att behöva administratörsbehörighet eller att kunna få tillgång till användar-ID och lösenord för att få det. Så det är möjligt att du kan använda keylogger för initialt och sedan installera den över nätverket. För att göra detta, gå till "Network" hitta namnet på den dator som du vill installera keylogger på och dubbelklicka på den. Dra och släpp programmet till skrivbordet och installera den. Återigen, måste du konfigurera programmet för att skicka loggar till en e-postadress och du kommer förmodligen vill sätta det i stealth mode så att datorns användare inte kommer att finna det.

Tips

  • Medan keyloggers är tekniskt inte olagligt, du måste vara försiktig eftersom de är etiskt tveksamt. Om du använder en, du invadera någon annans privatliv. Fråga dig själv om det är motiverat och om du vill att någon använder en keylogger mot dig.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com