Hur man ansluter en skrivare till en MacBook Pro

January 5

MacBook Pro bärbara datorer kör Mac OS X-operativsystem som standard och kan anslutas till många olika typer av skrivare. Mac OS X accepterar skrivaranslutningar som är både direkt, till exempel med en USB-kabel, och nätverksbaserade, såsom trådbunden och via trådlöst Ethernet. Du kan ansluta en skrivare till en MacBook Pro så länge du har drivrutinen stöd inom Mac OS X för skrivaren. Nästan alla vanliga skrivare stöds native eller med en drivrutin hämtas från skrivartillverkarens webbplats.

Instruktioner

Direkt ansluten skrivare

1 Besök tillverkarens webbplats för att hämta och installera de senaste Mac OS X drivrutiner för din modell skrivare. Medan Mac OS X innehåller många skrivardrivrutiner som standard, en uppdaterad tillverkarens förare, om sådana finns, ger ofta mer funktionalitet för skrivaren.

2 Slå på skrivaren.

3 Sätt den ena änden av en USB-kabel till USB-porten på skrivaren.

4 Sätt i den andra änden av USB-kabeln till en ledig USB-port på MacBook Pro.

5 Klicka på ikonen "Systeminställningar" på kajen, och klicka sedan på "Print & Scan" för att kontrollera att skrivaren har installerats på rätt sätt.

nätverksskrivare

6 Besök tillverkarens webbplats för att hämta och installera de senaste Mac OS X drivrutiner för din modell skrivare. Medan Mac OS X innehåller många skrivardrivrutiner som standard, en uppdaterad tillverkarens förare, om sådana finns, ger ofta mer funktionalitet för skrivaren.

7 Ansluta skrivaren till det lokala nätverket. Till exempel ansluta en Ethernet-kabel från en switch eller router till Ethernet-porten på skrivaren eller ansluta skrivaren till det trådlösa nätverket om skrivaren har trådlös funktionalitet.

8 Klicka på ikonen "System Preferences" i dockan, och klicka sedan på "Print & Scan."

9 Klicka på plustecknet för att lägga till en ny skrivare.

10 Dubbelklicka på skrivaren i listan för att ansluta den till MacBook Pro.

Tips

  • Om inga uppdaterade drivrutiner för Mac OS X är tillgängliga från tillverkarens webbplats, prova ovan genom att utelämna det första steget i varje kategori, som Mac OS X kan redan har en naturlig drivrutin för din modell skrivare.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com