Så här ändrar en Freecorder Toolbar Med en XPI

May 16

Mozilla utvecklades XPI som en plug-in-format för sina surfning applikationer. Den komprimerade installationsarkivet används vanligen för att distribuera add-ons, en av mjukvaruutvecklare mest populära produkter. En Firefox add-on är i huvudsak en komponent som tillför en funktion som inte ingår i grundprograminstallation webbläsarens. Den Freecorder Toolbar är en Firefox-tillägg som gör det möjligt för användare att spela in och hämta alla digitala medier inbäddade i en webbsida. Användare kan köra XPI för Freecorder Toolbar och ändra tillägget på bara några steg.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera Freecorder Toolbar. Godkänn villkoren i programlicensen. Kontrollera "Installera i Firefox" och klicka på "Nästa". Firefox lanseringar, och en "Software Installation" i dialogrutan laster.

2 Välj notering för "Freecorder.xpi" och klicka på "Installera nu." En "add-ons" inställnings skyltfönster. Som standard "Freecorder communityverktygsfältet" och "YouTube Video Download Wizard" installeras med tillägget. För att välja bort en av dessa, klicka på knappen "Avbryt" bredvid listan.

3 Klicka på "Starta om Firefox" för att slutföra installationen av förlängningen. När Firefox relanseringar visas Freecorder Toolbar på tillämpningen.

4 Gå till "Verktyg" på programmenyn Firefox och välj "Add-ons." De "tillägg" manager visar. Välj "Freecorder Toolbar" notering, och klicka på "Alternativ." A "Toolbar Options" fönstret programmering laster.

5 Ändra inställningarna förlängnings i det här fönstret för att passa dina personliga preferenser. Klicka på "OK" för att spara ändringarna.

Tips

  • För att ta bort Freecorder Toolbar från Firefox, gå till "Verktyg" på programmenyn och välj "Add-ons." Välj "Tillägg" -fliken på "Add-ons" manager och välj Freecorder Toolbar notering. Klicka på "Avinstallera" för att helt ta bort förlängningen. Alternativt kan du klicka på "Inaktivera" att helt enkelt dölja eller deaktivera tillägget i Firefox.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com