Hur man sätter in ett ankare tagg i Wordpress

March 29

Wordpress kan du skapa blogginlägg och hjälper dig formatera text och länkar inom dem. Du kan använda antingen "Visual Editor" eller "HTML Editor" för att skapa dina inlägg och insert ankare taggar som länkar till andra webbplatser. Den "Visual Editor" lägger ut ditt inlägg medan du skriver det som det kommer att visas efter att du postar det. Alternativt kan "HTML Editor" visar all kod som går i stolpen, som du kan ändra efter behov. Hur du sätter ankare taggar i en Wordpress inlägg beror på vilken editor du använder.

Instruktioner

Visual Editor

1 Skriv in ett ord, en fras eller mening du vill konvertera till en länk i din Wordpress inlägg. Klicka och dra musen över textinmatning för att markera det.

2 Klicka på "Infoga / redigera länk" för att öppna dialogrutan länkar rutan.

3 Skriv in eller klistra in webbadressen i "Länkadress" textrutan och klicka sedan på "Infoga" för att infoga ankartaggen i stolpen.

HTML Editor

4 Klicka på "länken" -knappen för att öppna ett meddelande prompt.

5 Skriv in eller klistra in webbadressen i textrutan och klicka sedan på "OK" för att få Wordpress infoga HTML-kod för att öppna ankartaggen.

6 Skriv in ett ord, en fras eller mening som du vill använda som en länk i inlägget. Klicka på "/ link" för att få Wordpress sätta den avslutande ankartaggen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com