Hur man ansluter en Handycam till en Dell Inspiron 1500 Laptop

March 3

Hur man ansluter en Handycam till en Dell Inspiron 1500 Laptop


Sony Handycams är digitala videokameror som spelar in film på antingen ett insatt MiniDV-band eller interna hårddisken (beroende på vilken modell du använder). Oavsett vilken typ frigör modellen, finns det två olika metoder för att ansluta videokameran till en Dell Inspiron 1500 laptop. Välj mellan FireWire 400-port eller en av USB-anslutningar.

Instruktioner

1 Sätt FireWire-kabeln i FireWire-porten på sidan av den digitala kameran. Även om Sony Handycam inte komma med en FireWire-kabel, det ger en snabbare dataöverföring än USB. Här hittar du FireWire-kablar på ditt område elektronikaffär. Om du inte vill köpa kabeln och kan ta itu med den långsammare uppladdningstiden, sätt i USB-kabeln till USB-porten på sidan av Sony Handycam.

2 Anslut den andra änden av FireWire-kabeln till FireWire 400-porten på Dell Inspiron 1500 Om du använder en USB-kabel, ansluta det till en av de fyra USB 2.0-portar på datorn.

3 Slå på videokameran, sedan stänga fönstret Spela upp automatiskt som laddas på skärmen. Datorn upptäcker nu videokamera och är redo för eventuella åtgärder du önskar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com