Hur man använder iMesh för synkronisering med en iPod

February 9

Om du har en iPod kan du synkronisera låtar på iPod till iMesh och många av låtarna i iMesh biblioteket till iPod. Undantaget är de låtar som du har laddat ner med hjälp av iMesh. Dessa är i ".wma" format och stöds inte på iPod. Om du har köpt Premium spår från iMesh kan du synkronisera dessa till en iPod med iTunes, efter omvandling dem från .wma-format till CD-format genom att bränna dem på en CD. Vid tidpunkten för publiceringen iMesh stöder inte iPod Touch eller iPhone.

Instruktioner

Synkronisering iMesh till en iPod

1 Anslut iPod direkt till datorn med USB-kabel. Anslut den inte till en USB-port på en perifer enhet såsom ett tangentbord eller en Firewire USB-hubb.

2 Starta iMesh på datorn. Klicka på "Library" -fliken. Leta efter ikonen iPod till vänster om iMesh fönstret. Klicka på den för att markera iPod. Låtarna på iPod visas på huvudfönstret i iMesh menyn.

3 Dra låtar du vill från iPod listan till "Tracks" -ikonen till vänster.

4 Klicka på någon post i den vänstra menyn som "Spår", "Video" eller "konstnärer" och sedan dra några låtar du vill kopiera till iPod från listan till iPod-symbolen till vänster.

5 Klicka på menyn "Verktyg" medan iPod fortfarande är ansluten till datorn. Klicka på "Inställningar"

6 Klicka på "iPod / Player" till vänster om inställningsfönstret för att välja om du vill iMesh synkronisera till iPod när iPod är ansluten till datorn.

Att sätta Premium spår på en iPod

7 Sätt in en tom, skrivbar CD-skiva i datorn skivenhet. Öppna iMesh och klicka på knappen "Bränn".

8 Dra någon premie Spår som köpts från iMesh från musikbiblioteket till Bränn fönstret. Klicka på "Start" -knappen för att bränna CD-skivan.

9 Öppna iTunes och välj "Importera CD" för att ladda låtarna i ditt iTunes-bibliotek.

10 Anslut iPod till datorn med USB-kabeln. Klicka på "Sync" knappen om iTunes inte automatiskt synkronisera med iPod.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com