Hur man rengör Installera Windows XP utan formatering

October 16

När du installerar (eller installera) Windows XP innehåller en fullständig ominstallation typiskt en komplett torka av hårddisken - det vill säga alla filer kommer att förloras. Du kan undvika detta genom att förforma en reparationsinstallation. Installations reparation ersätter alla systemfiler i Windows XP på hårddisken med systemfiler ren på installationsskivan - men lämnar dina applikationer i takt. Detta är ett genomförbart alternativ att försöka åtgärda eventuella problem som din dator kan ha stött på.

Instruktioner

1 Sätt i XP-CD i datorns CD-enheten och starta om datorn. Tryck på valfri tangent på tangentbordet när skärmen visar "Tryck på valfri tangent för att starta från CD eller DVD ..." Detta kommer att starta i Windows XP installations.

2 Tryck på Enter vid välkomstskärmen. Tryck på "F8" för att acceptera Windows XP licensavtalet.

3 Välj den aktuella Windows-installationen, när det efterfrågas. Tryck på "R" för att starta en reparationsinstallation.

4 Följ de återstående anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen. Ange ditt Windows XP produktnyckeln vid uppmaning. Datorn startar om när installationen är klar, ta ut CD-skivan och datorn kommer att starta upp den nya XP-installationen.

Tips

  • Säkerhetskopiera dina viktiga dokument och data innan förformning installationen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com