Hur felsöker jag skicka data för en Brother 2820 Fax?

May 3

Enligt Brother Intellifax-2820 användarhandbok, är det snabbaste sättet att skicka ett fax genom att trycka på knappen "Fax Mode", laddar den automatiska dokumentmataren med en nedåtvända dokument manuellt slå telefonnumret och trycka på "Start" nyckel. Om Intellifax-2820 inte skicka faxet korrekt eller om det är en fördröjd reaktion, prova att felsöka problemet innan ordna dyra eller onödiga reparationer.

Instruktioner

1 Häng upp telefonen headsetet på faxen headset vagga. Plocka upp headsetet eller trycka på "Hook / Hold" -knappen avbryter alla utgående fax.

2 Skicka ditt fax internationellt läge om du har problem med att faxa till utländska nummer. Tryck på "Menu / Set" knappen följt av "2", "2" och "9" och sedan använda piltangenterna för att välja "Ja."

3 Stäng de främre och bakre omslag i faxen. Om någon lucka är öppen, kan 2820 inte skicka ett fax.

4 Öppna kontrollpanelen för att kontrollera om pappersstopp. Dra försiktigt papperet mot maskinens framsida för att unjam papper. Stäng kontrollpanelen och tryck på "Stop / Exit" -knappen. Om papperet är för skadad för att faxa, ersätta med oskadat papper.

5 Identifiera typen och storleken på fax papper i den automatiska dokumentmataren. Byt ut papperet med letter, legal eller A4 papperstyp bara.

Tips

  • Efter varje användning, kan det inre av Brother 2820 vara varm, särskilt under den främre och bakre luckan. Test för heta områden innan du vidrör någon av de 2820 interiör.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com