Hur gör jag skriver Vänsterhänt?

April 29

Hur gör jag skriver Vänsterhänt?


Skriva med vänster hand innebär nytänkande finger placering på tangentbordet. Det är en metod för att anta denna strategi, och vänsterhänt skriva kan göras flytande efter en hel del övning.

Instruktioner

1 Öva enda finger skriva med vänster hand. Placera fingrarna på vänster hand på tangentbordet och skriv en mening med vänster pekfinger. Detta kommer att hjälpa dig orientera placeringen av bokstäverna på tangentbordet och gör att du kan tänka på tangentbordet när det gäller vänster typning. Skriva med denna metod tills du kan skriva text noggrant.

2 Öva skriva fyra stycken av text med de fyra huvud fingrar på vänster hand. Oroa dig inte om att använda rätt fingrarna under denna fas; du bygger upp muskelminne på fingrarna. Använd varje finger under skriva, se till att inte ignorera de två mitt fingrarna.

3 Placera lillfingret på vänster hand på F-tangenten, ringfingret på G-tangenten, långfingret på knappen H och pekfingret på J-knappen. Denna orientering är den som du använder för att skriva snabbt och korrekt med vänster hand. Skriva in text med hjälp av vissa fingrar för vissa kvadranter på tangentbordet. Använd lillfingret för varje nyckel, inklusive och till vänster om V, F, R och 4. Använd ringfingret för endast B, G, T och 5 nycklar. Använda långfingret för endast den N, H, Y och 6 för. Använd pekfingret för varje nyckel, inklusive och till höger om M, J, U och 7 nycklar. Tummen bör användas för trycka på mellanslagstangenten.

4 Fortsätt att skriva med denna konfiguration tills du kan skriva flytande och snabbt. Praxis och fingrarna kommer att börja flytta till rätt knappar automatiskt. Flytta fingrarna tillbaka till startknapparna om du blir förvirrad, och börja skriva igen.

Tips

  • Flytta tangentbordet till vänster för att undvika att anstränga musklerna i armen och ge dig det enklaste tillgång till tangentbordet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com