Hur man introducerar titeln på en artikel i min papper över artikel

March 31

Hur man introducerar titeln på en artikel i min papper över artikel


Om du skriver en uppsats i ett ordbehandlingsprogram som Microsoft Word, kommer du vill namnge papper för att ge läsaren en introduktion och en förhandsvisning av vad de håller på att läsa. Var kreativ ändå kortfattad med din titel. Titeln på artikeln har en specifik plats i strukturen av papperet. Det verkar en eller två linjer ovanför kroppen av papperet.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Word-fil som innehåller dina papper.

2 Klicka på "Insert" på verktygsfältet. Klicka sedan på "Header" -knappen. Skriv ditt namn, namnet på professor, namnet på klassen och datum i ett dubbelt radavstånd format.

3 Klicka markören ovanför kroppen av dokumentet. Hit "Enter" två gånger. Klicka på "Center" -knappen för textriktning. Tryck på "Ctrl + B" för att göra texten fet, om så önskas.

4 Skriv den första raden i din titel. Detta bör vara en kort partiell mening som ibland listar tre saker. Till exempel kan den första delen av din titel läsa: "Krig, fred, försoning." Följ denna partiella titel med ett kolon.

5 Hit "Enter" för att flytta till den andra raden. Skriv ditt fullständiga titel här. Till exempel kan du skriva: "En studie av sanningskommissioner i Post-Apartheid Sydafrika."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com