Så här visar vem som ringer samtidigt på uppringd Internet

July 14

Så här visar vem som ringer samtidigt på uppringd Internet


Uppringda Internet-tjänster använder telefonlinjer för att ansluta datorn till Internet. När du är online, kan samtalen inte komma igenom eller den som ringer får en upptagetton. Det finns tredje parts program som tillåter dig att se vem som ringer medan du är online och låter dig koppla att ta samtalet eller påminna dig om att kalla dem tillbaka. Du behöver samtal väntar på din lokala telefontjänst för att kunna använda dessa program, men de hindra dig från att missa viktiga telefonsamtal.

Instruktioner

1 Hämta en nummerpresentatör program för din dator. Några exempel ingår i Resurs i den här artikeln.

2 Dubbelklicka på installationsprogrammet och installera nummerpresentation programmet enligt instruktionerna följa anvisningarna på skärmen. Om det finns en möjlighet att "auto run" eller "starta programmet på Internet-anslutning" väljer det så ID-programmet kommer att dyka upp när du är online.

3 Se till att nummerpresentation inte är inaktiverad på datorn. Gå till "Inställningar" eller "uppringningsalternativ" på Internetleverantören program och avmarkera rutan bredvid "Inaktivera samtal väntar." Eller, gå till "Kontrollpanelen" under menyn "Start" och välj "Telefoner och modem." Avmarkera kryssrutan bredvid "för att inaktivera samtal väntar" och klicka på "Spara" eller "OK".

4 Logga in på ditt uppringt Internet-konto. Om det behövs, för att dubbelklicka på den installerade nummerpresentation programikon under "Alla program" i menyn "Start" eller på datorns skrivbord starta en liten aktivitetsfält som kommer att visa ett inkommande samtal. Om du har nummerpresentation eller uppringarens nummer inte är blockerad kommer du att kunna se namnet på företaget eller ringer.

5 Klicka på "Ta kalla" eller "Ignorera samtal" på nummerpresentation programskärmen när ett samtal kommer in. "Take kalla" eller "Disconnect att få kalla" tar dig offline och telefonen kommer att ringa.

Tips

  • Observera att vissa tjänster kommer att ta ut en månatlig eller en engångsavgift för nummerpresentationstjänsten. Vissa Internetleverantörer kan även omfatta den här tjänsten inom sin egen programvara. I vissa fall kan din lokala telefon även denna möjlighet.
  • Vissa program kan tillåta dig att välja "Skicka till telefonsvarare" när ett inkommande samtal tas emot, vilket gör den som ringer att lämna ett meddelande på en digital röst kopplat till ditt konto.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com