Så här ändrar Ögonfärg i "Paint Shop Pro 8"

May 8

Så här ändrar Ögonfärg i "Paint Shop Pro 8"


Använd Paint Shop Pro 8 att göra snabba ändringar i dina fotografier, om du ändrar en ögonfärg eller bakgrund. Den Freehand markeringsverktyget kan du anpassa den exakta området du vill markera. Främjande av markeringar till lager håller dig från att förstöra delar på det ursprungliga lagret. Du kan justera opaciteten nivå av färg samt att göra dina ögon ser mer naturligt. Om du gör ett misstag, helt enkelt ångra dina handlingar och börja om från början.

Instruktioner

1 Öppna den bild du vill ändra i Paint Shop Pro 8.

2 Klicka på "Freehand Selection" verktyg i verktygspaletten. Kontrollera "Anti-alias" på verktygsalternativen paletten set.

3 Rita en kontur runt det första ögat du vill färglägga. Håll ned "Shift" tangenten och rita en kontur runt det andra ögat.

4 Välj "Selections" och "Flytta upp till Layer" från menyn. Den valda lagret placeras på ett eget lager. För att lagerpaletten syns, tryck på "F8" knappen.

5 Klicka på "Flood Fill" verktyg i verktygspaletten.

6 Gå till färgpalett och ange "Styles" till en solid färg. Klicka på "förgrundsfärg" rutan och välj en ögonfärg i dialogrutan Färg.

7 Gå till verktygsalternativen paletten set och ställ in opaciteten till önskad nivå. Välj "Color" för "blandningsläget." Klicka på ögonen för att färglägga dem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com