Hur man bygger en egen Multimedia PC

February 22

Hur man bygger en egen Multimedia PC


Dessa dagar datorer är mycket mer än produktivitetshjälpmedel. Den breda tillgänglighet och lågt pris på DVD-brännare, TV-tuner kort, MP3-spelare och andra enheter gör att datorer kan bli multimedia nöjesdistrikt samt. Om du är en erfaren datoranvändare, bygga din egen multimediadator är ett utmärkt sätt att spara pengar samtidigt som de får bara den dator du vill.

Instruktioner

1 Välj ett fall för din dator. Om du har ont om utrymme en slimline fall är ett bra sätt att spara utrymme, men om du har utrymme ett torn typ design ger dig mer utrymme att arbeta med och gör att bygga en multimedia-PC lättare. Leta efter ett fall som har nätaggregatet inbyggd.

2 Sätt in moderkortet i datorn fallet och fäst den med skruvar. När du väljer ett moderkort välja en med den snabbaste processorn du har råd. Multimediadatorer behöver mycket processorkraft.

3 Sätt i minnesmodulerna i skårorna på moderkortet. För att sätta in minnet, driva vita skruvarna nedåt och tryck fast på minnesmodulerna tills de snäpper på plats. Fästskruvarna automatiskt dyka upp - bara säkra dem på plats för att slutföra installationen. När man bygger en multimediadator alltid installera den maximala mängden minne moderkortet kan stödja. Videofiler kräver mycket minne för att spela ordentligt.

4 Köp den största hårddisk som du har råd. Priset på hårddiskutrymme har minskat avsevärt, och även terabyte enheter kan ofta hittas för mindre än $ 150. Multimediadatorer behöver mycket utrymme för att hantera stora ljud- och videofiler. Sätt hårddisken i en fri vik och fäst den med skruvar. Fäst kabeln från hårddisken till moderkortet.

5 Sätt i en DVD-brännare i en annan fri facket och fäst den med skruvar. Anslut kabeln från baksidan av enheten till moderkortet. Välj en kvalitet DVD-brännare, eftersom möjligheten att spara videofiler och titta på DVD är avgörande för en multimedia-PC.

6 Köpa och installera ett TV-kort i datorn. TV-tuner kort kan sättas in i en kortplats på moderkortet, eller de kan kopplas in i en USB-port på datorn. Välj den typ av kort som bäst passar dina behov.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com