Hur man gör det "grader" Symbol i Facebook och e-post

March 8

Hur man gör det "grader" Symbol i Facebook och e-post


De flesta webbplatser, e-värdar och datorer fungerar med Windows Teckenuppsättning, en metod för att införa vissa tecken och symboler i textrutor som annars inte finns tillgängliga på standardtangentbordet. En snabb blick på din vanliga tangentbord visar att graden tecken, som används för temperaturer, vinklar och annan information finns ingenstans att hittas. Karaktären karta kan du använda en kod för att infoga en grad symbol i Facebook, e-post och andra online-interaktioner och text.

Instruktioner

1 Klicka i textfältet för att placera en markör där du vill skriva din grader symbol. Till exempel, på Facebook kan det vara statusfältet eller på en väns vägg, medan i ett e-postmeddelande skulle sannolikt vara i fältet för meddelandetexten.

2 Pres den "Num Lock" på tangentbordet tills indikatorlampan visas.

3 Håll ner "Alt" -tangenten och tryck 0,1,7 och 6 i rad, med hjälp av det numeriska tangentbordet på den högra sidan av tangentbordet. Teckenkoden för ett grader symbol lydelse "Alt + 0176".

4 Skriv in ett nytt grader symbol varje gång du vill ha en att visas, eller kopiera och klistra in den första grader symbol som vilken annan text.

5 Se på andra symboler och deras genvägar genom att placera tecknet kartan på din dator. Klicka på menyn "Start", välj sedan "Alla program" och sedan "Tillbehör" och "System Tools." Klicka på "Tecken" och välja olika symboler för att se sina koder för användning i nätet och andra program som stöds.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com