Hur man ställer in Outlook med Exchange Server

April 17

Hur man ställer in Outlook med Exchange Server


Microsofts Exchange Server är ett program finns på en lokal server som tillåter dig att komponera, arbeta med och skicka meddelanden till personer på samma server utan att vara ansluten via Internet. När du sätter upp som profil i Outlook, kan du använda Outlook offlinefunktioner för att skicka och ta emot e-post via servern. Detta besparar dig besväret att behöva använda två olika program för att hantera e-post och kontaktinformation.

Instruktioner

Konfigurera Microsoft Exchange Server manuellt

1 Öppna Outlook och gå till Kontrollpanelen. Klicka på "E-post och fax" för att se profilerna du redan har ställt upp.

2 Klicka på "Visa profiler" och välj den du vill ändra. Klicka på "Egenskaper".

3 Leta upp fliken "Tjänster" och klicka på "Lägg till tjänst" -knappen. Här kommer du att kunna lägga till Exchange Server till din profil. Välj "Microsoft Exchange Server" i dialogrutan och klicka på "OK".

4 Ange Exchange Server information, inklusive namnet på servern och din specifika brevlåda namn. Om du aldrig har använt din brevlåda, är det en bra idé att kontrollera att det är redo. Du kan göra detta genom att klicka på "Egenskaper" i Exchange Server profil. Gå till "Allmänt" och "Check namn." Om servern och brevlåda namn är understrukna, du är bra att gå.

välj Inställningar

5 Välj anslutningsinställningar. Gå till "Visa profiler", "Microsoft Exchange Server" och "Egenskaper." I fliken "Allmänt" väljer du hur du vill arbeta med meddelanden. Som standard kommer Outlook och Exchange arbeta online, men du kan ändra detta till "Arbeta offline" och välj en typ anslutning varje gång du loggar in.

6 Ställ säkerhets- och krypteringsinställningar i fliken "Avancerat". Om du kommer att arbeta främst offline, sedan avmarkera "Använd Network Security Under Logon" rutan och välj "vid användning Fjärranslutning" rutan i Kryptera Information val.

7 Klicka på knappen "Offline Mappinställningar" för att välja krypteringsinställningarna för dina offlinefiler. Du kan välja att inte kryptera, använder krypteringsstandardinställningen eller kryptera med en hög grad av skydd. Hög kryptering är bra ur säkerhetssynpunkt, men det gör det svårt att komprimera filer.

8 Ställ in en tid på dagen då du kommer att ansluta till Internet för att få meddelanden från dina fjärran brevlådor. I "Inställningar" panel, klicka på "Fjärrpost" -fliken. Klicka på "Schedule" och ange en tid i "kryss på" rutan. Alternativt kan du välja hur ofta för att kontrollera din e-post genom att lägga till ett tidsintervall i "varje" box. Klicka på "OK" för att spara dina inställningar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com