Min Wordpress blogg visas inte i IE 8

February 15

Wordpress är ett open source-plattform som gör det möjligt att skapa en blogg kan nås från vilken webbläsare som helst. Om din Wordpress blog inte visas i IE 8, kan det finnas flera syndarna som orsakar problemet: nätverksanslutning, webläsare, server ner eller kod. Utför följande steg för att fastställa en Wordpress blogg som inte visas i IE 8.

Kontrollera Nätverksanslutningar

En långsam eller intermittent nätverksanslutning kan orsaka din Wordpress blog inte visas i Internet Explorer 8. Starta om routern, starta IE 8 och navigera till din Wordpress blogg.

Försök med en annan webbläsare

Försök att öppna din Wordpress blogg webbplats med hjälp av en annan webbläsare såsom Mozilla Firefox, Google Chrome eller Safari. Om din webbplats lanseras i dessa webbläsare är specifikt för IE 8 ditt problem.

Kontrollera SQL-databasserver

Wordpress bloggar förlita sig på en SQL-databas för att lagra all information. Om SQL-databasserver är nere, kommer din webbplats inte att läsa. Logga in på ditt cPanel hänsyn till ditt webbhotell server och kontrollera att SQL-databasservern är igång.

Redigera din Wordpress-filer

En enkel rad kod kan fixa kompatibilitetsproblem mellan Wordpress och IE 8. Logga in på din Wordpress Admin Console på sitename.com/wp-admin ersätta "sitename.com" med adressen till din webbplats. Klicka på "utseende" och "Editor" från den vänstra navigerings. Klicka header.php från höger-navigation. Kopiera och klistra in följande kod precis före den avslutande huvud tag "/ head" <meta http-equiv = "X-UA-Compatible" content = "IE = EmulateIE7? />. Klicka på "Uppdatera fil."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com