Hur får jag min AVG Free E-post Scanner att arbeta?

June 26

Hur får jag min AVG Free E-post Scanner att arbeta?


AVG Antivirus ger många verktyg för att säkerställa din dator är fri från oönskade virus och spionprogram. AVG Email Scanner är en av de viktigaste av dessa verktyg, som många människor skicka och ta emot massor av e-postmeddelanden varje dag. AVG Email Scanner skyddar avsändare och mottagare av e-post som innehåller bilagor infekterade med virus som kan spridas från e-post till resten av datorn och i vissa fall, över nätverket orsakar stora mängder data och produktivitetsförluster.

Instruktioner

1 Öppna AVG User Interface genom att klicka på ikonen i systemfältet eller genom att använda Start-menyn och pekar på ikonen AVG.

2 Klicka Översikt på vänster sida av AVG User Interface fönstret för att visa komponenterna i AVG Antivirus.

3 Dubbelklicka på ikonen för e-post scanner.

4 Klicka i rutorna som säger "Scan inkommande meddelanden och skanna utgående meddelanden". Skanna både inkommande och utgående meddelanden kommer att säkerställa att du inte skicka eller ta emot virus genom ett e-postprogram som Mozilla Thunderbird eller Microsoft Outlook.

5 Stäng AVG Användargränssnitt. Starta om datorn för att tillåta ändringar av AVG setup för att träda i kraft. Testa AVG E skannern genom att skicka och ta emot e-post när du starta om datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com