Hur man skapar en digital produkt Box i Photoshop

April 10

Att göra en digital produkt låda med Photoshop kan du göra din 2-D produktförpackningsdesign verkar verkliga och 3-D. Dessa egenskaper är viktiga för att marknadsföra en produkt som dina potentiella köpare tror är verklig och värdefull. En viktig aspekt av detta projekt studerar befintliga produktdesign. Fråga dig själv vad bilderna dra dig till en produkt och uppmana dig att köpa den. För att ge din 2-D design illusionen av 3-D, använder Photoshop: s "Free omvandla" verktyg. Detta verktyg låter dig forma två-D bilder för att simulera distorsion som det mänskliga ögat ålägger 3D-föremål. Sådana snedvridningar inkluderar förkortning och perspektiv.

Instruktioner

1 Ladda ner eller klippa ut flera icke-upphovsrättsskyddat bilder från webben och tryckta källor som illustrerar de idéer eller motiv du vill att produktförpackningen för att kommunicera. Till exempel, om din digitala produkt är en mjukvara som organiserar matrecept, kan du samla bilder av mat.

2 Ta ett digitalt foto av en verklig låda som är ungefär lika stort som ett flingpaket, men dubbelt så tjock. Denna ruta kommer att fungera som en referens för mottagaren.

3 Klicka på "Arkiv" -menyn "Öppna" kommandot, sedan navigera till och dubbelklicka på rutan bild från steg 2. Photoshop laddas bilden. Klicka på ögonikonen i "Lager" fönstret för att dölja bilden.

4 Klicka på ikonen Paintbrush från verktygspaletten för att ange målning läge och klicka sedan på den övre färgruta längst ned i verktygspaletten. Klicka på en färg du vill måla med från paletten som visas.

5 Dra på arbetsytan för att rita bilden för produktförpackningen framsida. Observera dina favoritbilder från steg 1 för att hjälpa dig att bestämma vad du ska måla och hur man målar det.

6 Använd Steg 3 instruktioner för att klicka på knappen som tidigare haft ögonikonen för boxen foto. Denna åtgärd kommer att avslöja att ikonen igen och göra rutan bild synlig.

7 Klicka på verktygspaletten är prickad rektangel ikonen för att öppna "rektangulära markeringsramen" urvalsläget och sedan dra en markering regionen runt teckningen.

8 Tryck på "Ctrl" och "T" samtidigt för att mata in "Free omvandla" läget, som låter dig skala, rotera och placera konstverk. En rektangel ruta som kallas en "bounding box" kommer att omge dina konstverk. Denna ruta låter dig utföra transformationer nyss nämnda.

9 Tryck och håll "Ctrl" och sedan dra en av lådan torg hörnet handtag tills den matchar motsvarande hörn på framsidan av lådan foto.

10 Upprepa steg 9 för att anpassa de återstående hörnen av markeringsramen med hörnen på framsidan på bilden. Denna åtgärd gör teckningen verkar ha samma position, storlek och orientering i fysiska utrymme att rutan ansikte har.

11 Klicka på ikonen ovanför duken som visas som en grön bock för att avsluta "Free omvandla" läget, sedan upprepa steg 4 till steg 10 för den återstående rutan ansikten att slutföra den digitala produktförpackningen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com