Hur du överföra dina e-historia från Outlook Express

April 14

Hur du överföra dina e-historia från Outlook Express


Outlook Express är en gratis e-postprogram som utvecklats av Microsoft och ingår i Windows operativsystem. Microsoft Outlook är en betald e-postprogram som ingår i Microsoft Office-paketet och måste installeras på din dator. Du kan enkelt överföra Outlook Express e-post till Outlook på samma dator. Du kan också överföra Outlook Express e-post till Microsoft Outlook installerat på en annan dator.

Instruktioner

Överför E-posta till Microsoft Outlook på samma dator

1 Öppna Microsoft Outlook genom att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet. Klicka på "File" i menyn högst upp, och klicka sedan på "Import och export."

2 Klicka på "Importera Internet-post och adresser" och klicka sedan på "Nästa".

3 Välj "Outlook Express" och kontrollera "Importera e-post" kryssrutan. Klicka på "Nästa" och klicka sedan på "Finish." Om du vill spara en kopia av sammanfattningen import till Microsoft Outlook inkorg, klicka på "Spara i inkorgen."

Överför E-posta till Microsoft Outlook på en annan dator

4 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Dator". Klicka på "Verktyg" från menyraden högst upp och klicka på "Mappalternativ". Klicka på fliken Visa och välj "Visa dolda filer och mappar" alternativet. Stäng fönstret Dator.

5 Öppna Outlook Express på datorn där den finns. Klicka på "Verktyg" i menyn högst upp, och klicka sedan på "Alternativ". Klicka på "Underhåll" fliken och klicka sedan på "Mapp" -knappen. Notera hela sökvägen som visas i butik plats dialogrutan. Du behöver den här informationen för ett senare steg.

6 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Dator". Klicka på "Lokal disk C :," och sedan navigera till Store Läge i ovanstående steg.

7 Högerklicka på Outlook Express mappen och välj "Kopiera". Sätt in USB-flashenheten i en USB-port på datorn. Klicka på "Start" och klicka sedan på "Dator" för att öppna en annan Dator. Högerklicka på motsvarande bokstaven i flash-enhet under Enheter med flyttbara lagringsmedia, och välj "Klistra in". Låt Outlook Express mappen ska kopieras till flashminnet.

8 Öppna Microsoft Outlook på den andra datorn. Klicka på "Avbryt" om du blir ombedd att skapa ett nytt e-postkonto. Klicka på "Verktyg" från menyraden högst upp, och klicka sedan på "Alternativ". Klicka på fliken Underhåll.

9 Klicka på "Mapp" och klicka sedan på "Ändra". Bläddra till den plats där du kopierade Outlook Express mappen, som kommer att vara flash-enheten och klicka på mappen. E-postmeddelandet kommer att överföras till Microsoft Outlook-konto.

10 Klicka på "OK" för att stänga Bläddra efter mapp dialogruta när den är klar. Klicka på "OK" för att stänga Store Läge dialogrutan.

11 Klicka på "Ja" när du ombeds att använda de nya meddelanden eller ersätta meddelanden från den gamla butiken plats. Stäng Microsoft Outlook och sedan öppna den igen för att avsluta processen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com