Hur kan man kontrollera meddelandehistorik på Skype

October 3

Skype är ett program och tjänster som gör det möjligt för användare ett brett sortiment av olika sätt att ansluta med andra. Från snabbmeddelanden till röstsamtal och videokonferenser, Skypes användare har nästan obegränsade möjligheter för att kommunicera. Skype är gratis att använda för snabbmeddelanden, och användare kan även överföra filer till varandra. Om du har nyligen engagerad i en Skype IM konversation som du vill granska leta upp din historia är en avgjort enkel och lätt uppgift.

Instruktioner

1 Öppna Skype och bläddra till till toppen av IM fönstret.

2 Klicka på en av de angivna länkar: "Igår," "7 dagar", "30 dagar" och så vidare, för att visa historiken upp till en viss punkt.

3 Klicka på "Visa historik" längst ned på fliken samtal om du vill visa hela din Skype IM historia.

Tips

  • Att hålla koll på din Skype historia kan vara ett bra sätt att bevara information som delas under samtalet. Denna information kan vara allt från en väns adress ett viktigt datum, en brainstorming eller nästan vad som helst som kan vara relevanta för dig.
  • Lämna inte ditt Skype öppna på datorn och obevakad. Någon annan i ditt hus kan lätt titta igenom din Skype historia och invadera din integritet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com