Felsökning Windows XP Systemåterställning Problem

August 4

Felsökning Windows XP Systemåterställning Problem


Windows XP: s Systemåterställning säkerhetskopierar automatiskt viktiga systemfiler och låter deras restaurering, återgår din Windows XP-system till en tidigare känd fungerande stat. Om det finns ett problem med Windows XP: s systemåterställning, det kan inte säkerhetskopiera eller återställa dessa viktiga systemfiler. Felsöka Windows XP systemåterställning problem med verktygen i Windows XP.

Instruktioner

Kontrollera systemåterställning är Running

1 Öppna Kontrollpanelen i Windows genom att klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen."

2 Öppna mappen Administrationsverktyg genom att dubbelklicka "Administrationsverktyg" i Kontrollpanelen.

3 Öppna verktyget Tjänster genom att dubbelklicka på ikonen "tjänster".

4 Rulla nedåt i listan Services, högerklicka på "System Restore Service", sedan köra det genom att klicka på "Kör" om det inte är igång.

Kontrollera Systemåterställning är aktiverad

5 Öppna System Control Panel genom att klicka på "Start" högerklicka "Den här datorn" och sedan klicka på "Egenskaper".

6 Klicka på "Systemåterställning" -fliken längst upp i fönstret System.

7 Kontrollera att systemenheten har en status av "övervakning" i Systemåterställning fönstret. Rensa "Inaktivera Systemåterställning på alla enheter" kryssrutan genom att klicka på den, om den är markerad.

Kontrollera hårddiskutrymme

8 Öppna verktyget Diskhantering genom att klicka på "Start", "Kör" skriva "diskmgmt.msc" i dialogrutan Kör och sedan trycka på "Enter".

9 Kontrollera att varje enhet Systemåterställning monitorer har mer än 200 MB ledigt utrymme i "Free Space" kolumnen i fönstret Diskhantering. Systemåterställning kräver minst 200 MB ledigt utrymme.

10 Frigör diskutrymme, om det behövs. Klicka på "Start", "Kontrollpanelen" och sedan dubbelklicka på "Lägg till eller ta bort program" och frigöra diskutrymme genom att avinstallera program eller klicka på "Start" och sedan "Mina dokument" och frigöra diskutrymme genom att ta bort personliga filer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com