Hur får iTunes Music på Windows Movie Maker

August 2

En av de stora filmskapande programvara produkter som finns på marknaden är Windows Movie Maker. Windows Movie Maker är användarvänlig och har många olika komponenter som kommer att förvandla hemvideor i häftiga digitala filmer. Med Windows Movie Maker kan du lägga till specialeffekter, liksom intressant övergår grafik när du byter scener. Du kan även ställa in din digitala film till musik. Även om inte alla Windows-program är kompatibla med iTunes, är Windows Movie Maker. Importera musik från iTunes-biblioteket i Windows Movie Maker är mycket enkelt.

Instruktioner

1 Hur får iTunes Music på Windows Movie Maker

Öppna Windows Movie Maker. Om du inte har en genväg för programmet på datorns skrivbord, helt enkelt skriva ordet "maker" i sökfältet och klicka på "Windows Movie Maker" från de tillgängliga program som kommer upp.

2 Hur får iTunes Music på Windows Movie Maker


Klicka på mappen Import Media.

3 Hur får iTunes Music på Windows Movie Maker


Klicka på musikmappen och dubbelklicka på mappen iTunes när den dyker upp.

4 Välj musikmappen iTunes genom att dubbelklicka på den, och sedan rulla ned och välj den låt du vill importera till Windows Movie Maker.

5 Klicka på titeln på den låt du vill lägga till och klicka sedan på "Importera". Du har nu lagt iTunes låt till Windows Movie Maker-projektet.

Tips

  • Spela med alla specialeffekter och övergångsknapparna för att få en känsla för programmet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com