Hur man installerar den fullständiga versionen av Adobe Audition

February 4

Installera den fullständiga versionen av Adobe Audition bort de begränsningar som sätts på plats vid användning av en testversion. Adobe Audition är virtuell video och ljud programvara som gör att du kan producera professionell kvalitet sammansättning produktioner. Både DVD och nedladdningsbara fullständiga versionen kräver en serie för godkännande. Ta reda på hur man korrekt installera Adobe Audition, så att du kan börja blandning, inspelning och redigering alla dina ljud- och videoprojekt i en professionell miljö.

Instruktioner

1 Stäng alla öppna webbläsare, applikationer och avaktivera virusskyddet, innan installationen. Installationsprocessen kommer också att kräva att du har administratörsbehörighet för att slutföras.

2 Sätt i Adobe Audition DVD i datorns DVD-ROM-enhet. Ladda ner installationsprogrammet från Adobes webbplats om du installerar en direktnedladdningsbara versionen av programvaran, i stället för DVD.

3 Gå till mappen Adobe Audition CS5.5 på antingen DVD eller inom den nedladdade filen från Adobes webbplats, om installatören inte öppnas automatiskt för dig.

4 Dubbelklicka på "Set-up.exe" fil och fortsätt sedan att följa uppsättning instruktioner på skärmen. Klicka på "Install.app" fil inifrån programmappen för att öppna installationsprogrammet om du är en Mac-användare. Installationsprogrammet kommer att söka efter serienummer automatiskt om du installerar en uppgraderingsversion av Audition.

5 Ange serienumret som följde med din produkt när du uppmanas av instruktionerna på skärmen. Om ingen tidigare seriekonstaterades under en uppgradering installation, kommer du att bli tillfrågad om det vid denna tidpunkt.

6 Starta Adobe Audition efter installationen är klar. Gå till "Start", "Alla program", "Adobe" och välj sedan "Audition" från listan som visas. Alternativt, öppna Audition genom att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet, om du väljer att skapa en under installationen när du tillfrågas. Din fullständig kopia av Adobe Audition kommer nu att installeras och helt funktionsdugliga.

Tips

  • Alternativt, kan du installera den fullständiga versionen av Adobe Audition i testläge och ange ditt serienummer i serialisering skärmen som kommer upp när programmet öppnas.
  • För att låsa upp den fullständiga versionen, måste du ha en auktoriserad serienummer som kom med den ursprungliga förpackningen, eller som skickades till dig i bekräftelsemeddelandet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com