Lägga till ljud till e-post i Microsoft Office Outlook

July 5

Lägga till ljud till e-post i Microsoft Office Outlook


De dagar av vanlig text e-post är över. Nu kan du lägga till färger, bilder, animationer och ljud till din e-post. Ljud är ett bra sätt att förbättra dina meddelanden. Lägga till ljud för att fånga någons uppmärksamhet, eller spela en låt att följa ditt meddelande. Använd denna funktion för att lägga till en festlig touch till jul eller födelsedag meddelanden. Observera att för ljud ska fungera måste du använda samma version av Word och Outlook.

Instruktioner

1 Kontrollera att du använder Microsoft Word som e-postredigerare, och att du har HTML-formatering aktiverat. Klicka på "Verktyg> Alternativ" och välj "E-postformat" -fliken. I avsnittet "Meddelandeformat", välj "HTML" i "Skriva i detta meddelande format" lista. Kontrollera "Använd Microsoft Office Word 2003 för att redigera e-postmeddelanden" låda.

2 Skapa ett nytt meddelande genom att välja "Arkiv> Ny." I det nya meddelandefönstret, klicka på "Visa> Verktygsfält> Webbverktyg." I "Webbverktyg" i verktygsfältet, klicka på "Sound" för att öppna "Bakgrundsljud" i dialogrutan. I den här rutan, klicka på "Bläddra" och navigera till den ljudfil som du vill använda. Markera det och klicka på OK. Nästa i avsnittet "Loop" väljer du hur många gånger du vill att ljudet för att spela. Om du vill spela kontinuerligt, välj "Oändlig". Klicka på OK.

3 Komponera resten av din e-post som du vill. Klicka på "Arkiv> Spara" om du vill spara det som ett utkast för senare, eller klicka på "Skicka" för att skicka det nu.

Tips

  • Kontrollera Microsofts online-klippet galleri gratis ljud du kan ladda ner. Se länken i avsnittet Resurser.
  • Den här funktionen fungerar inte på datorer med Windows XP Service Pack 2 installerat. De kontroller som används för att lägga till ljud till e-post kan utgöra en säkerhetsrisk, och så den här funktionen togs bort i SP2 uppgraderingen. Av säkerhetsskäl rekommenderar Microsoft att du uppgraderar till Windows XP SP2.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com