Hur gör jag skärmen på en Dell Laptop Ljusare?

September 17

Hur gör jag skärmen på en Dell Laptop Ljusare?


Skelning på en bärbar dator skärm kan vara irriterande liksom skadligt för ögonen. Du behöver inte stå ut med att ha en mörk skärm. Med lite grundläggande felsökning, du lysa på skärmen enkelt. Dells bärbara datorer har ett antal sätt att göra detta och varje modell kan ha lite olika metoder för blekning, så se till att du är bekant med grunderna i din bärbara dator layout.

Instruktioner

1 Kontrollera att se till att ljussensorn på framsidan av displayen avslöjats så det kan fungera. (Denna sensor inte finns på alla modeller.) Täck inte sensorn med tejp, etiketter eller klistermärken. Sensorn lyser automatiskt skärmen om belysningen runt den är låg.

2 Tryck på den utsedda tangent på tangentbordet för att lysa upp skärmen. Nyckeln kan vara på olika ställen beroende på Dell-modell du har, men det är oftast ligger på en funktionsknapp längst upp på tangentbordet.

3 Anslut den bärbara datorn till ett eluttag i stället för att använda batteriet. Detta kommer automatiskt att lysa upp skärmen.

4 Vinkla skärmen så det är på sin ljusaste. Skärmen kan se dimmer eller ljusare beroende på vilken vinkel du tittar på den från.

5 Rengör bildskärmen med en mjuk trasa som fuktats med vatten. En uppbyggnad av damm eller smuts kan leda till att skärmen visas dimmer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com