Hur får man en återställningspunkt när din Windows Vista Update har fastnat

January 20

Microsoft Windows Vista levereras med en systemåterställning verktyg som kommer att återställa datorn till en tidigare tidpunkt med hjälp av en återställningspunkt, eller skärmdump av inställningar och program på maskinen. Om Windows Update har fastnat och du kan inte komma till Systemåterställning för att återställa datorn till en tidigare tidpunkt, kan du starta Systemåterställning från kommandoraden under uppstart processen. När systemet har återställts, avmarkera problematiska uppdateringen i Automatiska uppdateringar i Kontrollpanelen, så att det inte är installerat för att undvika en liknande fråga i framtiden.

Instruktioner

1 Driva datorn ner. Om skärmen är frusen i Windows Update processen, kan du behöva koppla systemet för att stänga av den.

2 Slå på datorn och tryck på "F8" för att gå in i felsäkert läge skärmen.

3 Markera "felsäkert läge med kommandotolk" alternativet, och tryck på "Enter". Windows Vista kommer att starta i felsäkert läge med en DOS-prompt.

4 Typ "? Rstrui.exe" (utan citattecken) vid kommandotolken, och tryck på "Enter". DOS-versionen av Systemåterställning lanseringar.

5 Klicka på knappen bredvid önskat återställningspunkt alternativ, och klicka på "Nästa".

6 Klicka på "OK" för att bekräfta återställningspunkt. Systemåterställning Verktyget kommer att köras och återställa systemet till den valda återställningspunkt. Datorn startar om och en anmälan framgår att Systemåterställning är klar. Klicka på "OK" för att stänga dialogrutan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com