Hur att åsidosätta en låst Winrar fil

January 14

WinRAR är ett program som använder RAR arkivfiler för att komprimera och lagra andra filer. RAR-filer kan också ha ett lösenord på dem som hindrar andra användare från att komma åt filer som lagras inuti en RAR-arkiv utan lösenord. Om du har en RAR-fil som du har tappat bort lösenordet för, då kan du åsidosätta den låsta WinRAR fil genom att använda en fri lösenord återvinnande mjukvaran.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera RAR Password Cracker. Detta program är gratis att prova om det kostar $ 30 per 2010 för att få den fullständiga versionen. Den använder en ordbok för att testa din RAR lösenord mot tills den hittar rätt ord och låser filen.

2 Ladda ner och installera Advanced RAR Password Recovery. Detta program är gratis men har en tre-tecken innan du köper den fullständiga versionen. Den har stöd för flera språk och använder brute-force (skrivelse från letter0 tekniker för att lokalisera ditt lösenord och förbi låset.

3 Ladda ner och installera RAR Password Recovery Magic. Programmet har tio fria användningsområden innan du måste köpa den. Den använder sig av symboler, siffror, bokstäver och ett lexikon för att hitta ditt lösenord.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com