Hur man läser en BUP-fil

July 24

Hur man läser en BUP-fil


Filändelsen "BUP" indikerar en säkerhetskopia för olika program. Oftast tjänar en BUP-fil som backup för en IFO-fil. Den innehåller information om rubriker och kapitelmarkeringar för en VOB eller VRO fil, som innehåller den faktiska ljud och video från en DVD. Hur man läser en BUP-fil beror på programfilen det tjänar till att säkerhetskopiera.

Instruktioner

1 Ställ in datorn för att visa filnamnstillägg, om du inte kan se dem redan. I Windows 7 öppnar en mapp, klicka på "Ordna" och sedan "File och sökalternativ." Klicka på fliken "Visa", avmarkera rutan som visas bredvid "Dölj filnamnstillägg för kända filtyper" och klicka på "OK".

2 Undersök namnet på BUP-filen för att ta reda på om det har en annan anknytning, till exempel, ".jpg" eller ".doc" -appearing innan ".BUP" förlängning fil. Om den gör det, gå vidare till steg 3; Om inte, gå vidare till steg 4.

3 Högerklicka på filen och klicka på "Byt namn" på rullgardinsmenyn, sedan ta bort ".BUP" förlängning. Öppna filen med programmet som normalt förknippas med dess förlängning.

4 Sök efter en VOB eller VRO fil med samma filnamn som BUP-filen. Om du hittar en, gå vidare till steg 5. Om inte, kan BUP-filen vara en backup för ett annat program, söka efter sammanhang ledtrådar, såsom filnamn, för att avgöra vilket program skapade den, sedan försöka att öppna filen med det programmet.

5 Öppna BUP-filen med en mediaspelare som kan läsa VOB eller VRO filer, till exempel VLC, PowerDVD eller Media Player Classic. Mediaspelaren ska spela den tillhörande videofilen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com