Vad är Chat RU Lite?

November 15

Domännamn fungerar som universella adresser och gemensamma kännetecken som gör att webbanvändare att bekvämt navigera från en webbplats till en annan. Till exempel "microsoft.com" fungerar som domännamnet för Microsofts webbplats, och alla användare kan nå detta mål genom att skriva domännamnet i webbläsarens adressfält. Om du registrerar ett domännamn och betala en årlig avgift, blir du ägare till den domänen och du kan vara värd en webbplats på adressen. Domännamn kan registreras och förutbetalt för upp till 10 år. Chatrulite.com är ett registrerat domännamn som inte har någon webbplatsens innehåll i samband med det som i början av 2012, även om det har en intressant historia.

Äganderätt

Enligt Whois databas - ett offentligt register som listar ägare och andra relevanta statistik alla registrerade webbplatser - David Bedford ägde domännamnet Chatrulite.com vid tidpunkten för denna skrift. Som beskrivs i Robert A. Badgley s "domännamnstvister" och Chantelle Newhook bok "cybersquatting Akta !," Mr Bedford äger 1371 andra domännamn och har beskrivits som ett domännamn baron eller "cybersquatter." Ibland, människor köper domännamn utan avsikt att inrätta en webbplats, helt enkelt för avsikt att sälja domännamnet till någon annan person eller företag som önskar använda den. Detta verkar vara fallet med Chatrulite.com, som registrerades i februari 2004, men sedan dess har ingen innehåll publicerats på webbplatsen.

Information

Chatrulite.com köptes från domännamn registrar Go Daddy av Mr Bedford 2004. domän IP-adress är 68.178.232.99. Datorer använder detta nummer som en numerisk version av text domännamn mänskliga vänliga att ansluta användare till webbplatsen via Internet. Den Chatrulite.com hemsida använder ett brett utbud av meta sökord - HTML-taggar är inbäddade i webbsidan kod avsedd att representera en webbplatsens innehåll och för att driva sökmotor trafik till webbplatsen. Dessa taggar, som i fallet med Chatrulite.com alla är felaktig eftersom webbplatsen innehåller inget innehåll, inkludera sökord så olika som "gratis dating", "heminredning", "fri kredit rapport", "mobiltelefoner", "singlar chatt "," köpa begagnade bilar "och" hitta jobb. "

Tillgänglighet

Enligt Whois databas, Mr Bedford registrering av Chatrulite.com domänen löper ut i februari 2013 om han förnyar dessförinnan. I början av 2012, var platsen som anges för auktion på Go Daddy under punkt nummer 65680314. Vid tidpunkten för denna skrift, visar auktionen för närvarande noll bud och ingen reserv pris.

Chat.ru

Chat.ru, en rörelse domän med ett namn som liknar Chatrulite.com, är en ryskspråkiga webbportal. En portal är en webbplats som presenterar information från olika källor i en strömlinjeformad mode. Förutom online-chattjänster, Chat.ru erbjuder ett nyhetsflöde med olika ämnen som sträcker sig från politik, underhållning och affärer till sport och levande väderrapporter. Användare kan skapa ett användarnamn och lösenord för att anpassa nyhetsflödet och Chat.ru hemsida för sina syften.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com