Hur får man Massive Music webbplats Exponering

June 14

Hur får man Massive Music webbplats Exponering


Din musik webbplats är ett marknadsföringsverktyg som gör tusentals människor att lyssna på musik och att lära sig om dig som artist. Den representerar dig även när du inte runt. Ju mer trafik du har till din webbplats, desto mer framgångsrik du kommer att vara i att göra affärsförbindelser rätt. Med lite förberedelser och nätverk, kan du få massiv exponering för din musik webbplats.

Instruktioner

1 Utforma en tilltalande webbplats. Även om du redan har en befintlig hemsida, piffa upp för att göra det mer attraktivt för din målgrupp. Titta på andra musik webbplatser i din genre och ta hjälp av en professionell webbdesigner för att förbättra utseendet på din webbplats.

2 Anslut din musik webbplats till en blogg. Gör regelbundna musikrelaterade tjänster till din blogg. Detta kommer att öka din sökmotor trafik eftersom du regelbundet uppdaterar saker. Människor som besöker din blogg kommer att besöka din webbplats för att lära sig ännu mer om dig och lyssna på musik.

3 Ladda din musik till din MySpace-konto. Många musiker och band placera låtar på MySpace eftersom det är lätt för besökare att lyssna. Bara ge ett smakprov på din musik på sidan. Uppmuntra besökarna att höra mer om din musik webbplats.

4 Marknadsföra din musik webbplats på Facebook. Använd dina befintliga vänner och familj på Facebook för att hjälpa till att sprida ordet om din musik webbplats. Sätt länk på din profilsida. Också posta länken på dina vänners väggar. Endast göra detta inom ramen för ett samtal. Du vill inte dina meddelanden ska visas som skräppost till andra Facebook-användare.

5 Placera din länk på ditt Twitter-konto. När du chatta med andra på Twitter, får du trafik till din Twitter sida. Dessa besökare kommer att se länken till din musik webbplats. Chatta med andra musiker, producenter och sångare för att få likasinnade på din sida. Skicka ut enstaka Twitter-meddelanden uppmuntra människor att besöka din webbplats.

6 Häng upp skyltar och flygblad om din musik webbplats. Alla din marknadsföring behöver inte ske på Internet. Skriv ut skyltar och flygblad och lägga upp dem på musikscener, restauranger och även livsmedelsbutiker. Köp visitkort för en-mot-en-nätverk.

7 Värd en tävling på din webbplats. Folk gillar att få saker gratis. Erbjuder en gratis musikrelaterad gåva som en tävling pris. Välj en tävling som bäst passar din personlighet, publik och din genre av musik. Folk kommer att berätta för sina vänner om tävlingen och det kommer att öka din webbplats trafik.

8 Ge användbar information via YouTube. Om du är en sångare, sjunga några låtar av populära artister att uppmärksamma tittare. Erbjuda sjunga råd. Samma sak gäller för musiker. Spela populära låtar på ditt instrument. Tejp tre eller fyra rådgivning videor om instrumentet du spelar. Länka tillbaka till din musik webbplats på varje videoutsändandet och YouTube profil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com