Hur man kan blockera webbplatser för alla användare

June 11

Hur man kan blockera webbplatser för alla användare


Internet är en enorm källa till information, men det har också många platser som är stötande för många människor. Det finns tusentals porrsajter på nätet tillsammans med andra webbplatser som kan sprida datavirus eller uppmuntra olagligt beteende. Blockera webbplatser från att användas är en hög prioritet för många föräldrar och företagare. Begränsa tillgången till vissa webbplatser från alla Internetanvändare på en dator kan göras ganska enkelt.

Instruktioner

Internet Explorer

1 Gå till din Internet-alternativ i menyn Verktyg.

2 Välj fliken Innehåll och klicka sedan på "tillförlitliga platser."

3 Välj "Godkända platser" och ange de webbplatser du vill blocke i utrymmet i mitten av fönstret. Efter att skriva varje webbadress, klicka på "Aldrig" till höger och platsen kommer att läggas till den lista över webbsidor som aldrig nås.

firefox

4 Ladda ner Firefox add-on "Blocksite" från Firefox add-ons sida (se Resurser). Detta gör att du kan ställa in webbplatser som du vill Firefox att inaktivera. Klicka på "Fortsätt till nedladdning" för att utlösa nedladdningen.

5 Starta Firefox så tillägget träder i kraft. Klicka på ikonen tillägg i webbläsarfönstret för att öppna programmet där du skriver i dina svartlistade webbadresser.

6 Skriv in webbadresser du vill blockerade i utrymmet till vänster i fönstret och klicka sedan på "Lägg till" knappen till höger för att lägga till den i listan över blockerade webbplatser.

Opera

7 Gå till menyn Verktyg högst upp i din webbläsaren Opera.

8 Välj "Avancerat" från menyn Verktyg.

9 Välj "Blockerad innehåll" och skriv in webbadressen du vill blockerad.

10 Klicka på "Add" för att lägga till webbplatsen till den blockerade listan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com