Inaktivera Aggressive Mode i Cisco 1841

April 4

Inaktivera Aggressive Mode i Cisco 1841


Cisco-routrar som innehåller VPN (Virtual Private Network) stöd innehålla en funktion som kallas "Aggressiv Mode" som möjliggör en snabb IKE (Internet Key Exchange) som är nödvändig för att ställa in VPN-tunnel kryptering. Men den aggressiva läget funktionen inte skydda identiteter värdarna inrätta VPN, skickar värd identiteter i nätverket i klartext. Inaktivera Aggressive Mode-funktionen när nätverksprinciper kräver mycket säkra konfigurationer.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen på Windows 7 skrivbordet och klicka på "Program." Klicka på "Tillbehör" och sedan klicka på den svarta kommandoraden ikonen i menyn som visas.

2 Ange "telnet wxyz" i kommandotolken utom ersätta "wxyz" med IP-adressen för Cisco 1841-router. Tryck på "Enter".

3 Ange telnet lösenord på kommandoraden om det efterfrågas, och tryck på knappen "Enter". Skriv "aktivera" och tryck på "Enter".

4 Skriv in aktivera lösenordet för Cisco 1841 routern om du uppmanas och knacka på "Enter".

5 Ange "config t" i kommandotolken, och tryck på "Enter". Skriv "ingen krypto ISAKMP aggressiv läge disable" på kommandoraden och tryck på "Enter".

6 Skriv "slut" i kommandotolken, och tryck på "Enter". Skriv "kopieringsjobb start" på kommandoraden och tryck på "Enter" för att spara inställningarna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com