Så här uppgraderar till USB 2 på en Mac

July 8

Universal Serial Bus (USB) är en standard för att flytta data från en enhet, till exempel en iPod, till en dator. Den första generationen av USBs inbyggda i datorer har ersatts av snabbare USB 2.0-standarden. USB-maskinvara som är inbyggd i en dator kan inte ändras, så en stationär Mac eller Mac-klon med en första generationens USB måste lägga en USB 2.0-expansionskort för att kunna använda USB 2.0. Du kan placera USB 2.0 expansionskort i ett fack inuti själv Mac. Proceduren tar bara några minuter och sker på ett liknande sätt på både stationära Mac och Mac-kloner som bara har den första generationens USB.

Instruktioner

1 Dra ur alla kontakter från Mac. Skruva av sidopanelen eller den bakre panelen med hjälp av stjärnskruvmejsel. Ta bort panelen med händerna. Sätta panelen åt sidan.

2 Ta bort skruven från expansionsporten spalttäckplåt som är mot insidan bakkant Mac med Phillips juvelerares skruvmejsel. Dra expansionsporten täckplattan från insidan bakkant med fingrarna. Sätt expansionsporten täckplåten bort eller kassera den.

3 Ta bort skruven ansluten till expansionsport kortplats som är mot den bakre kanten av Mac med Phillips juvelerares skruvmejsel.

4 Rada upp USB-kontakterna på USB 2.0 expansionsport kortet så att de står inför den nu öppnade bakkant där expansionsporten facket plattan var.

5 Sätt i USB 2.0 expansionsport kortet i expansionsporten platsen. Sluta skjuta USB 2.0 expansionsport kort när den sitter fast på insidan av expansionsport platsen.

6 Fäst skruven vid sidan av USB 2.0 expansionsport kort på den öppna platsen där expansionsporten luckan plattan med hjälp av Phillips juvelerares skruvmejsel.

7 Sätt sidopanelen eller baksidan tillbaka på Mac och koppla in alla kablar.

Tips

  • Bära ett antistatiskt band för att undvika statisk elektricitet skadar de interna komponenterna i den öppnade Mac.
  • Att tvinga en USB 2.0-expansionskort i ett fack kan skada sina kontakter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com