Hur man flyttar Outlook 2007 Inställningar till en ny profil

April 24

Hur man flyttar Outlook 2007 Inställningar till en ny profil


Om du har nyligen köpt en ny dator och du inte vill skriva in alla postkontoinställningarna för Microsoft Outlook 2007 profil kan du exportera registernyckeln och sedan importera den i det nya systemet. Detta kommer att spara dig besväret med att hitta och skriva in inkommande och utgående e-postservernamn, portnummer och några lösenord. Denna metod kommer inte att överföra meddelanden, endast post kontoinställningar informationen.

Instruktioner

1 Stäng Microsoft Outlook om programmet körs. Klicka på "Start" och välj "Kör".

2 Skriv "regedit" i textfältet och tryck på "OK" för att öppna Registereditorn. Klicka på menyn "Arkiv", klicka sedan på "Export" och ange ett namn för den säkerhetskopia av registret. Välj "Registry Hive fil

(.)" Från "Spara som" i rullgardinsmenyn, klicka sedan på "Spara". Detta skapar en säkerhetskopia som kan användas för att återställa registret om eventuella systemfel resulterar av misstag bort eller ändra registernycklarna under följande steg.

3 Dubbelklicka på "+" tecknet bredvid "HKEY_CURRENT_USER" och sedan dubbelklicka för att expandera "Software", "Microsoft", "Windows NT", "Currentversion", "Windows Messaging Subsystem" och "Profiler".

4 Högerklicka på "Outlook" mappen och välj "Export". Skriv ett filnamn och spara registerfilen till ett minneskort, flyttbar flash-enhet eller en skiva.

5 Överför skiva eller flyttbar minnesenhet till den nya datorn. Klicka på menyn "Start" och välj "Den här datorn". Öppna enheten eller skivenheten som innehåller filen. Klicka och dra filen till skrivbordet på den nya datorn.

6 Dubbelklicka på filen för att importera Outlook 2007 profilinformation i registret.

7 Klicka på "Start" och välj "Kontrollpanelen". Dubbelklicka på "Mail" -ikonen.

8 Klicka på "Visa profiler." Välj profilnamnet som motsvarar den profil som sattes upp på den gamla datorn genom att klicka på den och välj sedan "Använd alltid denna profil."

9 Starta Outlook 2007 och klicka på "Skicka / ta emot." Skriv e-postkontot lösenord, om det behövs. Framgångsrik kontroll av e-postmeddelanden visar profilinställningarna överförts korrekt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com