Hur man tar bort Xerox Phaser Wax Ink

June 8

En av de få irriterande egenskaper hos Phaser vaxskrivare är tillfällig knäckt bläck pinne fastnar i bläckladdningsanordningen. Detta kan leda till att alla typer av frågor som sträcker sig från att inte kunna fylla monteringen att förstöra bläck-count sensorer. Tyvärr avslöjar detta en verklig design fel på skrivaren - det är svårt att ta bort bläck kuber när de har rest ner bläcklastaren.

Instruktioner

1 Ta bort allt papper du har i utmatningsfacket i maskinen. Lyft bläck loader luckan öppen för att exponera bläcklastaren.

2 Leta reda på bläck loader slot orsakar problemet. Infoga en penna genom det ovala hålet och försiktigt försöker flytta bläcket sticka upp till toppen av bläck-lastaren. När du får det till toppen, hålla en penna i mitten av kuben och använda den för att dra upp bläckstaven ur bläcklastaren. Upprepa tills du har alla spruckna pinnar ut ur aggregatet.

3 Sätt några fulla bläckstavar tillbaka till bläcklastaren. Stäng bläck loader luckan genom att trycka ner den, och starta om skrivaren.

Tips

  • Aldrig överbelasta bläcklastaren. Xerox säljer bläcket i en tre-pack, och det rekommenderas att du sätter bara tre i lastaren åt gången. Att sätta i mer kan knäcka bläck pinnar och sätta press på sensorn ligger i slutet av bläcklastaren.
  • Aldrig sätta spruckna bläckstavar i bläcklastaren. Ring vem du köpte bläck från och få dem att ersätta den trasiga kuben (s).

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com