Hur man skapar en målsida

February 11

Marknadsföra dina produkter på nätet är dyrt, komplicerat och en ändlös spel av trial and error. Att skapa landningssidor är det första steget för att förbättra avkastningen på investeringen. Spårning marknadsföring erbjudanden och reklam framgång optimerar varje marknadsföring dollar genom att hjälpa du stänger in på din målgrupp.

Instruktioner

1 Skriv ner de specifika frågor du vill målsidan att svara. Bestäm vilken kreativ driver de flesta människor, försäljning och intäkter. Ägna stor uppmärksamhet åt omvandlingar; inte alla besökare är lika.

2 Bygg varje målsida med en annan erbjudande som innehåller uppenbara länkar för ytterligare information och ett tydligt sätt att köpa. Anpassa marknadsföringsbudskap till sökordet eller webbplats mål du har placerat.

3 Visa erbjudandet framträdande på målsidan. Besökarna har klickat igenom i jakt på meningsfull information, och du har bara ett par sekunder för att fånga deras uppmärksamhet. En tydlig erbjudande tillåter möjligheten att mäta intresset för ett ögonblick och är mer sannolikt att leda till en omvandling.

4 Ta reda på varför ett erbjudande eller kreativ drar besökare och vad de vill lösa. Meddelandet måste tydligt visa vad din produkt gör för utsikten. Lista förmåner och fördelar som hjälper leda besökaren mot ett köp.

5 Skapa en enkel och uppenbar väg för användaren att följa. Se till att de förstår steg och åtgärder som krävs för att köpa produkten. Förvirring över inköpsprocessen kommer att leda till förlorad försäljning.

6 Test så många versioner och erbjudanden som du rimligen kan spåra. Eliminera dåliga resultat snabbt, och fokusera på att optimera de med högre avkastning på investeringen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com