Hur man Betyg en lärare Online

February 12

Hur man Betyg en lärare Online


Har du någonsin undrat vilka typer av människor undervisar ditt barn? Det är ett bra sätt att ta reda på, liksom för dig eller ditt barn att betygsätta lärare, och det kan allt göras på Internet.

Instruktioner

1 Öppna din webbläsare och gå till Rate min lärare webbplats (se Resurser nedan).

2 Klicka på länken "Ny användare? Klicka här," som finns längst upp på sidan.

3 Skriv in namnet på skolan, tillsammans med det tillstånd den är belägen, och klicka på "Go". Om skolan visar noggrant i rutan till höger, klicka sedan på "Fortsätt" för att börja ställa in ditt användarkonto informationen, annars klicka på länken som visar skolans namn och klicka sedan på "Fortsätt" för att fortsätta.

4 När du har skickat ditt användarkonto information, kommer webbplatsen att skicka en bekräftelse via e-postlåda. Du måste klicka på bekräftelselänken i e-postmeddelandet för att aktivera ditt konto. Om du klickar på länken kommer du till deras hemsida och du kan logga in med din e-postadress och lösenord.

5 När du loggat in kan du börja titta lärare, rating dem eller ens lägga till en lärare som inte finns ännu.

Tips

  • Om du bara vill slå upp ett betyg för en lärare, behöver du inte registrera dig för webbplatsen. Allt du behöver göra är att klicka på kartan där skolan är belägen i USA, hitta skolans namn, och sedan läsa betyg av lärarna som anges.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com