Hur man skapar en penna ritning med Corel Paint Shop Pro

May 8

Hur man skapar en penna ritning med Corel Paint Shop Pro


Digital fotografering och bildbehandling låter människor skapa fantastiska bilder med ett klick på en knapp på datorn. Någon är kapabla att göra ett fotografi ser ut som en pastellfärgad teckning, målning, eller ritar teckningen utan ritning eller målning färdigheter på bara några minuter. Corel Paint Shop Pro gör denna process mycket lätt. När bilden är klar, skriva ut den på papper, järn på överföringar eller klistermärken, och visa upp designen. Detta projekt gör stora gåvor för vänner och släktingar.

Instruktioner

1 Öppna Corel Paint Pro program på datorn och klicka på "File". Klicka på "Öppna" och hitta den bild du vill ha. Klicka på bilden och klicka på "Öppna" längst ner i rutan.

2 Spara bilden under ett nytt namn genom att klicka på "Spara som". Skriv in ett nytt namn på filen och klicka på "Spara".

3 Håll ned "Shift" på tangentbordet och tryck på "L" -knappen. Ändra "Nyans" till noll och "mättnad" till noll.

4 Klicka på "Lager" alternativet längst upp på skärmen, och klicka på "Duplicera". Den ursprungliga bilden dyker upp på skärmen.

5 Leta reda på "Effekter" -fliken längst upp på skärmen, och klicka på den. Klicka på "Blur" och sedan på "Blur More" längst upp i listan.

6 Gå till "Colors" i "Effekter" och hitta ord "Negativ bild." Klicka på orden, och färgerna bakåt. Allt ljus blir mörkt, och allt mörkt blir ljust.

7 Titta upp på skärmen för fliken "Lager" och klicka på den. Klicka på "Dodge." Färgerna ljusare, och du ser en grundläggande blyertsskiss.

8 Klicka på den dubblerade bilden. När den nya bilden öppnas, måste bildjusteringar.

9 Flytta musen till "justering" fliken på "Lager" rutan. Klicka på "justering". En låda med ett rutnät visas. Det finns en linje genom centrum med en prick. Flytta musen till punkt, klicka på pricken och dra runt i lådan tills du ser den önskade effekten på bilden.

10 Dra in extra rader med hjälp av ritblock eller mus. Lägg till extra mörka och ljusa områden där de behövs.

Tips

  • Se till att du sparar originalbilden innan du börjar arbeta. Att skada den ursprungliga bilden är lätt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com