Problem med närheten Card Systems

April 17

Problem med närheten Card Systems


Beröringsfria kort säkerhetssystem arbeta på RFID (Radio Frequency Identification) teknik. Som med alla elektroniska system, det finns problem som våren upp från tid till annan i samband med slitage eller missbruk. Närhet kortsystem kommer med manualer dokumentation som i detalj hur man underhåller systemet och när man ska beställa reparationer och nya delar. Säkerhets handledare och fastighetsförvaltning personal bör vara väl förtrogna med alla egen dokumentation om en byggnad närhet kortsystem.

Tear Problem kort Slitage och

RFID-kort är oftast mer hållbara än magnetremsan eller inbäddade chipkort, men med tiden även dessa robusta kort kan slitas ut. Den interna mekanismen av korten är mer komplexa än andra former av ID, vilket gör böjning och skärskador ett säkert sätt att förstöra ett kort. Även med några potentiella problem, är RFID i särklass den mest hållbara formen av ID-brickan i bred skala för säkerhetstillämpningar.

Kort Kopiera eller stöld hot

Det är möjligt att kopiera radiofrekvens undertecknande av en RFID-kort, under förutsättning att potentiella missdådare har sin egen RFID-läsare och en dator, tillsammans med tillräckligt med teknisk expertis. Varje RFID har sin egen konstant signal att datorn vid byggnation plats sinnen och kontroller mot databasen i stället för att programmera själva kortet med en ny kod. Detta gör RFID-kort en svår teknik för att kopiera jämfört med magnetkort, men det är inte utanför sfären av möjligheten. Under rutinpatrullering, bör väktare kontrollera närhet kortläsare för några tecken på manipulering eller någon ovanlig enhet fastnat på väggen i närheten för att skumma radiofrekvensinformation.

Förbättra Proximity Card Systems

Lägga till en sekundär metod för mänsklig kontroll till ett RFID-system ändrar ett bra säkerhetssystem i en nästan perfekt. RFID-kort kan förbättras genom att fästa namn, bilder och andra personaluppgifter till kortet, samt en 2D streckkod för användning med en lokal databas. Baren-koden kan hjälpa säkerhetspersonal snabbt leta upp ett ID-hållare i den interna databasen för bildjämförelse, lägga till ytterligare lager till den övergripande ramen säkerhet. 2D streckkoder programvara har snabbt flytta till den nordamerikanska marknaden och med 2010, men tekniken bakom det går tillbaka till 1990-talet, då den japanska bilindustrin använde den som en metod för märkning delar. Medan antingen ID och streckkod eller RFID-närhets system kan användas oberoende, kombinera båda dessa tillvägagångssätt skapar en unparallelled nivå anläggningar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com