Hur man hämtar raderade filer från en PNY USB Flash Drive

April 12

Hur man hämtar raderade filer från en PNY USB Flash Drive


Misstag raderat en viktig fil från en PNY USB-minne kan vara en nervpåfrestande upplevelse, speciellt om filen inte dyker upp i papperskorgen. Men med lite ansträngning kan du återställa de flesta filer från radering om du agera snabbt. Normalt tar bort en fil inte ta bort den från flashminnet, utan tar bort platsen för filen på enheten och markerar det utrymme som den upptar som "tom". Olika delar av programvara kan hitta raderade filer i det tomma utrymmet och hämta dem.

Instruktioner

Piriform s Recuva

1 Ladda ner och installera Recuva fil-återvinning verktyg till datorns hårddisk (se avsnittet Resurser). Detta gratisprogram gör att du kan komma åt raderade filer på din PNY flash-enhet. Inte installera något till flashminnet som du försöker återställa filer från.

2 Öppna Recuva och starta programmet i guiden läge. Klicka på "Nästa" för att avsluta den första sidan i guiden.

3 Välj den typ av fil som du försöker återhämta sig på filtyper i guiden. Om du försöker återhämta sig flera olika typer av filer, eller inte vet vilken typ av fil du åter, välj "Other". Klicka på "Nästa".

4 Välj din flash-enhet på Filplats i guiden. Klicka på "Nästa" för att gå vidare.

5 Klicka på "Start" på Tack-sidan. Recuva kommer att inleda en genomsökning av flash-enhet och visa återvinningsbara filer från enheten i huvudområdet.

6 Klicka på kryssrutorna bredvid de filer du vill återställa och klicka på "Återställ". Välj en destination för återskapade filer som inte är flashminnet, såsom datorns hårddisk, och klicka på "OK".

Office Recovery är gratis Undelete

7 Ladda ner och installera gratis återställa till hårddisken (se Resurser avsnitt). Detta gratisprogram gör att du kan komma åt raderade filer på flash-enheten. Inte installera något till flashminnet som du försöker återställa filer från.

8 I vänstra panelen, klicka på brevet av flash-enheten för att välja den. Klicka på "Scan" -knappen ovanför drivfönstret för att skanna flash-enhet.

9 Välj de filer som du vill återställa från listan i det största fönstret.

10 Klicka på "Bläddra" -knappen för att välja var du vill sätta borttagna filer. Office Recovery rekommenderar att du håller standardplatsen för C :, eftersom du inte vill återställa filerna från flash-enheten tillbaka till flashminnet. De kan kopieras tillbaka till flashminnet efter det att de återställts, men vid återställning av filer direkt till flashminnet kan orsaka återställa misslyckas.

11 Klicka på "Återställ" för att återställa filerna.

Dmitry Brants Diskdigger

12 Ladda ner Diskdigger (se Resurser avsnitt). Diskdigger är annorlunda eftersom det inte installeras på datorn, men är bara ett enda program som körs utan att installera. Packa upp filen till en lämplig mapp.

13 Öppna DiskDigger.exe och klicka på flash-enheten. Det kan anges som "flyttbara media" och har en bild av ett SD-kort i stället för ett USB-minne. Klicka på "Nästa".

14 Titta på de två alternativen. Prova "Scan File System för borttagna filer" först, eftersom det är mycket snabbare. Men om det inte att hitta det du letar efter, är det mer grundlig "Scan Disk Surface för Spår av filer" alternativet. Välj ditt val och klicka på "Nästa".

15 Klicka på filen du vill återställa i det högra fönstret och klicka på "Återställ valda filer" längst upp i programfönstret för att återställa dina filer. Du kommer att bli tillfrågad om du vill att filer som ska sändas. Välj "C:" ". OK" köra och klicka Programmet kommer att arbeta för en stund och sedan ditt raderad fil kommer att hittas på C: enhet, i den första katalogen.

Tips

  • Om du råkar radera en fil från PNY flash-enhet, inte ta bort enheten från datorn. Inte starta om datorn eller spara något nytt till enheten. Alla dessa åtgärder kan skriva den del av flash-enheten som innehåller filen. Installera Recuva eller annan fil-återvinning program så fort som möjligt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com