Hur man ställer in en Brother-skrivare via en router

April 10

Många modeller av Brother-skrivare har nätverkskort installerat. Istället för att ansluta skrivaren direkt till datorn, kan du ansluta Brother-skrivaren till routern och använda den som en nätverksresurs. Denna inställning är fördelaktig när du vill använda skrivaren från flera datorer i ditt hus eller om alla dina datorer är bärbara datorer och du inte vill krångla med in- och urkoppling av skrivaren när du flyttar från rum till rum.

Instruktioner

1 Sätt i Brother installationsskivan. Välj att installera BRAdmin och drivrutinerna. Klicka på "Nästa" på varje installationsfönstret tills du når slutet av denna process.

2 Anslut din Brother-skrivare. Vänta på att driva upp helt; anslut sedan Brothers Ethernet-kabel till en av routerns trådbundna enheter eller skrivare specifika portar.

3 Gå till den dator du installerade Brother-programvaran och drivrutiner på. Gå till "Start" och klicka på "Kontrollpanelen". Välj "Skrivare och fax". Klicka på "Lägg till en skrivare."

4 Klicka på "Nästa". Välj "En nätverksskrivare eller skrivare som är ansluten till en annan dator." Klicka på "Nästa". Välj "Bläddra efter en skrivare." Lämna textfältet tomt och klicka på "Nästa".

5 Välj Brother-skrivaren i listan över skrivare som visas på nästa sida. Klicka på "Nästa". Välj "Ja" eller "Nej" för att välja standardskrivare status. Klicka på "Nästa" och sedan "Finish."

Tips

  • Logga in på din router kontrollpanel om datorn inte automatiskt detekterar Brother-skrivaren är ansluten till routern. Ange IP-adressen för skrivaren som en TCI / IP-skrivare anslutningen i "Lägg till en skrivare" guiden. Du ska inte behöva göra detta så länge du installera Brother-drivrutinerna och programvaran från installationsskivan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com