E-postadress Tips

February 26

E-postadress Tips


Skapa en e-postadress för personligt bruk eller affärsbruk är en ganska enkel uppgift. Med en e-postadress kan hjälpa dig att hålla kontakten med dina vänner, familjemedlemmar och affärskontakter med lätthet. Som ett telefonnummer, bör du aldrig ge din e-postadress till någon du inte känner alltför väl eller skulle vara obekväma att få meddelanden från.

Adressen

När du skapar din e-postadress, se till att den är unik och lätt att komma ihåg. Det bör inte bara vara lätt att komma ihåg för dig, men för dina vänner, familjemedlemmar, affärs och alla andra som kanske vill kontakta dig. Även om du inte kan ha exakt samma e-postadress som någon annan, försök att inte ha en som är alltför lika. Detta kan leda till förvirring. Om möjligt, skapa en e-postadress som innehåller ditt namn. Till exempel, om ditt namn är David Silver, en lätt att komma ihåg e-postadress skulle vara [email protected] Det finns många leverantörer som ger dig gratis e-posttjänst; några av de största är Gmail (Google), Hotmail (Microsoft), Yahoo och AOL.

Lösenordet

För att få tillgång till ett e-postkonto, måste du skapa ett lösenord. När du skapar ett lösenord, inte gör det för uppenbart. Till exempel, om du talar alltid om ditt husdjur, gör inte ditt husdjur namn E-postadress Lösenord. Gör det så unikt som möjligt för att hindra människor från att komma åt ditt e-postkonto när du inte runt. Oddsen är en majoritet av människor du känner kommer att veta din e-postadress. Om de har ditt lösenord samt - och har ingen anledning att skada dig - de kan enkelt skicka e-post från ditt konto.

Affärs E

Om ditt företag har en webbplats, bör du skapa en e-postadress för denna verksamhet. Placera företags e-postadress på hemsidan, eller varje sida på webbplatsen. Detta gör det möjligt för människor att kontakta dig eller dina affärsbekanta med lätthet om de har frågor eller funderingar kring din produkt. Men inte inkludera din personliga e-postadress på ditt företags webbplats, om du vill att din personliga in-box svämmade. Även om du inte har ett företag, skadar det inte att ha två e-postadresser: en för sociala kontakter och en för affärsändamål. Till exempel, om du är en författare som har flera skrivpartner, företagsadressen skulle bara vara för dem. Detta kommer att hjälpa dig skilja dina sociala e-post från dina arbetsrelaterade e-postmeddelanden.

fördelar

E-post kan du skicka enstaka eller massutskick på ett ögonblick, utan att behöva besöka ett postkontor. Ett aktivera e-postkonto är i drift 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året så länge du har en fungerande Internet-anslutning. Om du av någon anledning vill ändra din e-postadress eller lägga till en ny, är det lätt att göra och fri från de flesta större leverantörer. Du kan ha flera adresser med samma leverantör, eller få e-postadresser från flera leverantörer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com