Hur kan jag skapa en e-ID i Gmail?

March 27

Google ger många gratis online-tjänster, applikationer och produkter, men en av de mest användbara och mest använda är Gmail - Googles webbaserade e-postprogram. När du registrerar ett Gmail-konto, skapar du ett användarnamn som fungerar som både din Gmail-adress och ditt Google-användarnamn. Du kan sedan använda ditt Google användarnamn för att logga in på Googles webbprodukter. Skapa ett nytt Google-konto och Gmail-adress är gratis, och en relativt enkel process.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och navigera till gmail.com. Klicka på den grå knappen "Skapa ett konto" i det nedre vänstra hörnet av skärmen.

2 Skriv ditt första och efternamn i fälten. Detta är namnet Gmail visas på utgående e-post bredvid din e-postadress.

3 Ange önskat Gmail i avsnittet "Önskat inloggningsnamn". Användarnamnet fungerar som din inloggningsnamn för Gmail och andra Google-tjänster, såsom Reader, Google Docs och Picasa lagring av foton, bland annat.

4 Klicka på "Kontrollera tillgänglighet" under användarnamnet för att säkerställa att ingen annan redan har registrerat önskad användarnamn. Om det är tillgängligt, visas en blå "[användarnamn] är tillgänglig" under fältet för användarnamn.

5 Ange lösenordet du vill använda för ditt nya Gmail-ID. Du måste ange det två gånger i lämpliga fält och lösenord måste ha minst åtta alfanumeriska tecken.

6 Avmarkera rutorna nedan lösenordsfälten om du inte vill att din webbläsare för att hålla dig inloggad på ditt Gmail-konto, och om du inte vill att Google att spåra din webbhistorik.

7 Ange säkerhetsfrågan, plats, födelsedag och en sekundär e-post på vilken Gmail kan kontakta dig om du inte kan komma åt ditt Gmail-konto eller förlora ditt Gmail-lösenord.

8 Skriv in Captcha koden i rätt fält som du ser det. Captcha koden inte bokstäver.

9 Klicka på "Jag accepterar. Skapa mitt konto" för att acceptera Googles användarvillkor och Gmails programpolicy och till slut skapa ditt nya Gmail-konto.

10 Klicka på den blå "Visa mig Mitt Konto" knappen på höger sida av skärmen för att gå till din nya Gmail-inkorg.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com