Hur man skriver ut Windows sökresultat

June 26

Windows innehåller många platser på sig att spara filer, så det är möjligt att glömma var du sparade en. Du kan utföra en sökning för att hitta de felplacerade filer men du kan hitta dig själv att göra detta varje gång du behöver det. Om du vill undvika detta och spara lite tid, kan du skriva ut en kopia av sökresultat som du kan hänvisa till vid behov. Windows ger inte ett utskriftsalternativ i sökrutan, men du kan använda en lösning för att skriva ut en kopia av resultaten.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen. Skriv in namnet på den fil du behöver i sökfältet och tryck på "Enter". En dialogruta visas med en lista över relevanta resultat.

2 Klicka på maximeringsknappen i det övre högra hörnet av rutan för att expandera fönstret till full storlek. Tryck på "Print Screen" på tangentbordet. Den kan säga "Prnt scrn" eller ha en liknande förkortning.

3 Klicka på "Start" och välj "Alla program" och välj "Tillbehör". Välj "Paint" program.

4 Högerklicka på den tomma ritning utrymme i Paint och välj "Klistra in". Denna åtgärd placerar den tagna bilden av sökresultaten på ritningen utrymmet. Klicka på "File" i navigeringsfältet och välj "Skriv ut".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com