Hur hitta tidigare meddelanden på Yahoo Groups

June 25

Om du har en gnagande känsla av att du redan har sett en viss fråga besvaras eller läsa en bit av information innan, kanske du kan hitta det i tidigare meddelanden på Yahoo grupper. Tidigare meddelanden är också ett bra sätt att avgöra om du verkligen vill gå eller stanna i en viss grupp. Följ dessa steg för att lära sig hur hittar de senaste meddelanden som du vill.

Instruktioner

Hitta tidigare meddelanden på Yahoo Groups

1 Logga in på Yahoo hemsida (se Resources nedan). Klicka på länken "grupper".

2 Lokalisera viss grupp som du är intresserad av. Om du redan är medlem i gruppen, hitta den här länken i "Mina grupper". Om du inte redan är medlem, måste du klicka genom lämpliga länkar i avsnittet "Bläddra grupper".

3 Klicka på gruppens länken när du har hittat det.

4 Klicka på "Meddelanden" -knappen. Om det är listad under "Medlemmar endast" du måste logga in eller gå med i denna grupp för att finna tidigare meddelanden.

5 Läs meddelanden, med början med den äldsta (eller så långt tillbaka som du har tålamod att gå). Rulla bakåt för att hålla meddelanden i rätt kronologisk ordning tills du når det senaste meddelandet. Detta kommer att ge dig uppdaterad med de aktuella trådar, som kallas "samtalsämnen."

Tips

  • Om du stöter på några problem eller behöver hjälp när du deltar i Yahoo Groups Web, kan du få hjälp genom att gå till Grupper Hjälp webbsidan (se Resources nedan).
  • Du kanske inte att kunna komma åt tidigare meddelanden utan att först gå med i en Yahoo-gruppen. Vissa grupper tillåter någon betraktaren att se tidigare meddelanden. Andra har begränsat synen på arkiv till gruppmedlemmar. Ytterligare andra grupper har valt att inte arkivera sina meddelanden eller begränsa tillgången till avsändaren av ett visst meddelande eller gruppen moderator.
  • Dina resor genom olika Yahoo sidor är inte hemliga. Din personliga information som samlas in vid registreringen kan användas för att värva ditt deltagande i undersökningar eller tävlingar. Yahoo kan också låna denna information till marknadsföringspartners som vill rikta personer med liknande egenskaper som de som du in i din profil.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com