Hur man använder Sök och redigera bort i Adobe Acrobat

March 20

Du kan använda sökfunktionen och REDIGERA i en Adobe Acrobat 8 ​​Professional PDF för att snabbt lokalisera text som du vill ta bort från PDF-dokumentet. Detta alternativ kan användas på alla sökbara PDF och tar bara några minuter att slutföra. Följ stegen nedan för att ta reda på hur du kan använda en och REDIGERA i Acrobat dokument.

Instruktioner

1 Starta Adobe Acrobat Professional 8 och öppna PDF-dokument som innehåller text som du vill ta bort från PDF.

2 Välj "Visa" -menyn, peka på "Verktygsfält" och välj "bortredigering" för att få upp bortredigering i verktygsfältet. Välj "Sök och redigera bort" -knappen från bortredigering i verktygsfältet för att öppna "Sök" fönstret. Klicka på "OK" om du får en varning från Adobe Acrobat hänvisar till bilder som finns i PDF.

3 Skriv in ett ord eller en fras som du vill söka efter och ta bort i "Vilket ord eller en fras vill du söka efter?" textruta.

4 Välj om du vill söka i den aktuella PDF-dokumentet eller i alla PDF-dokument genom att välja lämplig alternativknappen under "Var vill du söka?" sektion. Om du vill söka i alla PDF-dokument, måste du välja läget för dessa PDF-dokument med hjälp av listrutan.

5 Lägg en bock till kryssrutorna om du vill söka "hela ord bara" eller "Case-känsliga." Klicka på "Sök och redigera bort" -knappen för att starta sökningen. Resultaten kommer att visas i "Sök" fönstret.

6 Kontrollera de objekt som du vill redigera bort från PDF-dokumentet. Du kan använda "Markera alla" för att kontrollera alla fall.

7 Klicka på "Mark Kontrollerad Resultat för bortredigering" från "Sök" fönstret och sedan på knappen "Apply redigeringar" från bortredigering verktygsfältet för att ta bort förekomster av text i PDF-dokumentet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com