Så här uppgraderar en Dell från Vista till Windows 7

April 1

Om Dell-datorn kom med Windows Vista, kan du uppgradera till Windows 7 så länge datorn uppfyller systemkraven. När du använder uppgraderingsmetoden för att installera Windows 7, är dina filer, mappar, program och inställningar i Windows hålls intakt. Denna metod minskar mängden tid du behöver för att ställa in datorn efter installationen av operativsystemet.

Instruktioner

1 Sätt in Windows 7 skivan i datorn. Klicka på "Installera nu."

2 Klicka på "Gå online för att få de senaste uppdateringarna för installation (rekommenderas)" så att Windows installationsprogrammet kan hämta och installera Windows-uppdateringar när du installerar operativsystemet.

3 Kontrollera "Jag accepterar licensvillkoren" och klicka på "Nästa". Klicka på "Upgrade" när du uppmanas att välja den typ av installation. Markera den hårddisk du uppgraderar till Windows 7. Klicka på "Nästa".

4 Skapa ett användarnamn och lösenord för Windows 7. Klicka på "Nästa". Skriv din Windows 7 produktnyckeln i lämpligt fält. Klicka på "Nästa". Välj uppdateringsmetod i Windows. Ändra datum och tid inställningar som behövs och klicka på "Nästa". Välj din nätverksplats. Klicka på "Nästa". Skapa en arbetsgrupp och klicka på "Nästa". Windows 7 uppgraderingsprocessen slutar efter det här fönstret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com